Dolfijnen / Walvissen Bijeenkomst

*FEESTDAG AARTSENGEL MICHAEL

DINSDAG-MIDDAG 29 SEPTEMBER 2020 IN BEUNINGEN VAN 14.00 UUR TOT 17.00 uur
Op deze feestdag van AE MICHAEL, een dag van dankbaarheid, bied ik je de gelegenheid om AE MICHAEL nog eens bewust en krachtig in je hart, je bewustzijn en je leven uit te nodigen. In deze bijzondere periode waarin we leven, veranderen en transformeren wil hij als geen ander ons ondersteunen, begeleiden en beschermen. We zijn nooit alleen en ik voel me onmetelijk dankbaar dat hij op een fantastisch moment zo krachtig en sterk in mijn leven is verschenen. Zijn kracht is enorm en zo indrukwekkend en hij wil ons vanuit zijn onvoorwaardelijke liefde iedere dag bijstaan.
in deze middag ontvang je een MEDITATIE en HEALING in de ENERGIE VAN AE MICHAEL!
Je wordt geleid om jou weer krachtig in verbinding te brengen met je eigen licht, je volledige kracht, je unieke Zijn!

Je ontvangt een BOODSCHAP in de ENERGIE van AE MICHAEL, wat jou weer verder helpt in je leven!*ONTMOETING MET JE BESCHERMENGEL, JE LEVENSMAATJE
DINSDAG-MIDDAG 8 DECEMBER 2020 IN BEUNINGEN VAN 14.00 UUR TOT 17.00 UUR

Ik organiseer deze lichtcirkel vanuit mijn hart en ziel, omdat het zo ontzettend waardevol voor je is en heel veel voor je kan betekenen. Deze Lichtcirkel van onvoorwaardelijke liefde , zal je laten voelen dat je nooit maar dan ook nooit alleen bent, geen seconde van de dag! Je beschermengel en jij zullen elkaar weer gaan ontmoeten en herkennen in je Bewust-Zijn. De meest waardevolle verbinding in je leven. Probeer het voor je te zien als een rode engelse dubbel-decker, je kent ze vast wel. Jij zit beneden aan het stuur en je rijdt en leeft jouw leven. Maar boven in de dubbel-decker zit jouw beschermengel en wil je als geen ander vanuit haar onvoorwaardelijke liefde zo graag bijstaan en leiden in je leven. Maar jij dient je verbinding met je beschermengel weer te openen, te gaan her-ontdekken, je beschermengel staat te popelen! Je zult gaan ervaren dat alles in jou aanwezig is, al je vragen en antwoorden zijn in jou. Ik reik je een eenvoudige methode aan hoe je bij iedere vraag in jou je dit aan jezelf kunt vragen en hier het antwoordt op kunt voelen of weten. Je zult gaan ervaren dat je niets meer buiten jezelf hoeft te zoeken. Je wordt je eigen meester over je leven!

*FEESTDAG AARTSENGEL GABRIEL
WOENSDAG-MIDDAG 24 MAART 2021 VAN 14.00 UUR TOT 17.00 UUR

Aartsengel Gabriel , de boodschapper van het Goddelijke, is een aartsengel van de tweede straal en is ook een aartsengel die krachtig verbonden is met de liefdesstraal en met Moeder Maria! Aartsengel Gabriel symboliseert de mens in diens realisatie van de kracht in zichzelf. Je bent de Schepper over je eigen leven! Als boodschapper van het bovennatuurlijke heeft Gabriel een belangrijke rol in de verwezenlijking van dit potentieel in de mens! Om de mens op zijn pad te leiden en zijn ultieme bestemming te bereiken en je ondersteunt in je ruime creativiteit! Aartsengel Gabriel helpt je om oude patronen op te lossen en bied je spiritueel steun, inspiratie, kracht en bescherming en brengt je naar de oorspronkelijkheid in jezelf! We gaan ons diep verbinden met de krachtige en liefdevolle energie van Aartsengel Gabriel. Oude patronen en oude angst patronen maar ook nieuwe inspirerende gedachtenvormen worden volledig in het Licht, de Liefde en de kracht van Aartsengel Gabriel aangeraakt, waardoor je vrij van angsten volledig in je kracht kan staan! Tevens ontvang je een boodschap in de energie van Aartsengel Gabriel! Vanuit mijn hart en ziel organiseer ik deze Lichtcirkel voor jou! De energie van Aartsengel Gabriel is voor mij voelbaar aanwezig, leid me om deze bijeenkomst te organiseren en hier ben ik heel dankbaar voor!! De thee of koffie met wat heerlijks ( taart voor mijn verjaardag van 23 maart ) staat voor je klaar!!!

Graag hoor ik van je of je bij een van deze bijeenkomsten aanwezig wilt zijn. Koffie/thee met lekkere versnaperingen staan voor je klaar!Bijdrage is 25 euro.

Geef je via deze pagina op.