Eenheidsheling bijeenkomst

Dolfijnen- en Walvissen Healing

Bijeenkomst in de liefdevolle, ondersteunende en beschermende ENERGIE van AE MICHAEL en de ENERGIE van MARIA MAGDALENA

ZATERDAG-MIDDAG 29 SEPTEMBER - AE MICHAEL FEESTDAG
in Beuningen van 14.00 uur tot ong. 16.00 uur
Op deze speciale FEESTDAG van AE MICHAEL ontvang je een HEALING in de ENERGIE VAN AE MICHAEL, waarin je geholpen wordt om in zijn energie ballast, thema's of wat dan ook,die zich in jouw leven afspelen los te gaan laten. Energetische koorden die jou niet meer dienen mogen in liefde losgekoppeld worden om jou weer krachtig in verbinding te brengen in je eigen licht, je volledige kracht! Je krijgt tevens de mogelijkheid aan AE MICHAEL inzicht te vragen mbt je levensdoel.
Je ontvangt een BOODSCHAP in de ENERGIE van AE MICHAEL, wat jou weer verder helpt in je leven!

ZONDAG-MORGEN 22 JULI 2018 - MARIA MAGDALENA FEESTDAG

Bijeenkomst in de liefdevolle ENERGIE VAN MARIA-MAGDALENA
In Beuningen van 10.30 u tot ong. 12.30 uur
MARIA MAGDALENA vraagt VROUWEN BIJ ELKAAR TE KOMEN en op zoek te gaan naar hun vrouwelijke kracht en deze met elkaar te bundelen en te verbinden! De mensheid is zo toe aan een evenwichtige balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie! In iedere vrouw leeft een wijze vrouw en iedere vrouw mag zichzelf herinneren dat ze deze krachtige vonk van Maria Magdalena Energie in zich draagt! Je voedt jezelf met haar liefdevolle energie en je wordt tevens ondersteunt door je gidsen, je geestelijke familie van Licht en begeleiding vanuit de hogere Lichtwerelden!Je ontvangt een fijne meditatie in de ENERGIE VAN MARIA-MAGDALENA die jou brengt naar jouw diepste wezen, je essentie, je eigen Licht, je eigen wijsheid. Ze helpt je vanuit haar ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE om jou te begeleiden op jouw unieke pad in je leven. Daaruit voortvloeiend ontvang je een healing (groepshealing) in deze liefdevolle MARIA-MAGDALENA ENERGIE. Deze groepshealing verhoogt je trillingsfrequentie zodat er steeds meer licht en liefde door jou heen mag stromen.
Je ontvangt inzichten vanuit en in jezelf en tevens ontvang je een BOODSCHAP van MARIA MAGDALENA. de bijdrage is 15 euro.

Geef je via deze pagina op.