Dolfijnen / Walvissen Bijeenkomst

ZWEMMEN IN EEN ZEE VAN DOLFIJNEN-ENERGIE
ZATERDAG-MIDDAG 31 OKTOBER 2020 van 14.00 TOT 17.00 UUR


JE ONTVANGT EEN DOLFIJNE MEDITATIE, EEN GROEPSHEALING IN DE DOLFIJNEN-ENERGIE EN EEN BOODSCHAP VOL LICHT

VAN HARTE NODIG IK JE UIT VOOR EEN DOLFIJNEN BIJEENKOMST IN DE LIEFDEVOLLE DOLFIJNEN-ENERGIE

GEEF JEZELF DE WAARDEVOLLE INFORMATIE, EEN FIJNE MEDITATIE EN GROEPSHEALING KADO!

De dolfijnen hebben me in de ochtend van 21 augustus even voor 8 uur in de ochtend bezocht in mijn droom, waarvan ik diep onder de indruk ben en vooral dankbaar dat ze me in mijn slaap bezochten om ons huis. Ik vergeet het nooit..
In deze transformerende periode willen ze ons als geen ander bijstaan om onze trilling hoog te houden, zodat we in Licht en Liefde kunnen leven en ons niet verbinden met de collectieve angst en onze eigen angsten. We zijn onze angsten niet, we zijn Licht en Liefde. Daar willen de dolfijnen vanuit hun onvoorwaardelijke liefde ons zo graag aan herinneren en ze laten ons weten dat ze als engelen van de zee ons nu zo duidelijk bijstaan.
Je ontvangt een meditatie waarin we ons onderdompelen in de dolfijnen energie. We gaan ons diepgaand verbinden met Sao Miquel ( AE Michael) en de piramide onder de Azoren bij Terceira. Eerst via beeld ( van Sao Miquel en de Piramide) en daarna in de meditatie.
Hoogstwaarschijnlijk is deze piramide en de Azoren de regio van Atlantis. Er zwemmen heel veel dolfijnen en walvissen rondom deze eilandengroep.
Vanuit eigen ervaring deel en schrijf ik de meditatie voor eenieder die hiervoor openstaat.
Deze bijeenkomst zal je zeker goed doen en je verrijken, je helpen om zoveel mogelijk te leven in je bewustzijn in de 4e/5e Dimensie en de 3e zoveel mogelijk te ontstijgen in je bewustzijn! Tevens ontvang je een boodschap vanuit het Licht en de Liefde van de Dolfijnen.
Er zijn nog plaatsen vrij.
De koffie en thee staat voor je klaar en de bijdrage is 25 euro

De bijdrage voor een persoonlijke dolfijnhealing op een heerlijk zacht bed is 60 euro (1,5 รก 2 uren)
Ga naar deze pagina om je op te geven.