Dolfijnen- en Walvissen Healing

ZWEMMEN IN EEN ZEE VAN DOLFIJNEN- EN ENGELEN- ENERGIE TIJDENS DE ZONNEWENDE IN EEN RUIME TUIN
ZATERDAG-MORGEN 20 JUNI 2020 om 10.30 UUR


Je ontvangt een heerlijke meditatie, een groepshealing in de Dolfijnen- en Engelen-Energie en een boodschap vol licht,daarna wisselen we ervaringen uit.

Een Dolfijne Engelen-ochtend tijdens de Zonnewende helemaal voor Jezelf, in een fijne groep met gelijkgestemde mensen in de tuin,alle ruimte voor eenieder!(Ps bij slecht weer binnen op ruime afstand)

Geef jezelf deze mooie meditatie en healing kado!

De Dolfijnen en de Engelen stellen hun liefdevolle, helende energie beschikbaar aan de mensen en de dieren, ze laten ons de heelheid voelen die al in ons aanwezig is. Ze weten wie je bent en wat je nodig hebt. Ze geven ons zo graag een duwtje naar ons unieke Zijn, Liefde en Licht! Engelen en dolfijnen zijn boodschappers van de Nieuwe Tijd, het Aquarius Tijdperk. Ze leiden je naar de trilling van gemak en plezier, naar scheppingsniveaus van het Zijn en stemmen je af op hogere dimensies. Je zult meer liefde voor jezelf gaan voelen en dit ook uitstralen. Dit te voelen in jezelf is, thuiskomen in jezelf, is je mooiste opdracht, rijkdom in dit leven, in deze transformatie tijd. Je ziel zal hiervan gaan jubelen! Wij mensen koesteren een verlangen naar Dolfijnen en de Engelen dat diep in ons verankerd ligt. Je zult als een ander mens naar huis gaan,meer voelbaar gedragen door het Licht!
De ochtend begint om 10.30 uur en eindigt ongeveer 13.00/13.30 uur, bijdrage is 25 euro. De thee/koffie met wat lekkers staat voor je klaar.

De bijdrage voor een persoonlijke dolfijnhealing op een heerlijk zacht bed is 60 euro (1,5 รก 2 uren)
Ga naar deze pagina om je op te geven.