Dolfijnen / Walvissen Bijeenkomst
ilahinoor

Ilahinoor

Ilahinoor betekent “GODDELIJK LICHT”
De energie van Ilahinoor vindt zijn oorsprong in een krachtig morfogenetisch veld uit het oude Egypte, herkent door Kiara Windrider. Veel Geascendeerde Meesters alsook het bewustzijnsveld van de Dolfijnen en de Walvissen, zijn een integraal deel van deze energievelden.

Een energie-transmissie in deze verbinding helpt de hogere lichtfrequenties op te nemen en geeft een stevige verankering van het Goddelijke licht in je lichaam en DNA en helpt je lichtlichaam te ontwaken! Deze overdracht werkt sterk aardend in op de onderste drie chakra’s en het hartchakra, zodat de Goddelijke energie hierin stevig verankerd wordt.

Het is een krachtige energie-transmissie die bijdraagt aan het verfijnen van je vibraties, helemaal behorende tot de Nieuwetijds-Energie.

De energie-transmissie vormt een Energiebrug tussen het lymbische systeem, een gebied van de hersenen dat is geassocieerd met het onderbewustzijn, en de gebieden van de hersenen die aansluiten bij het hogere zelf via bepaalde punten op de schedel .
Hierdoor kan het “onderbewuste” de wijsheid van het “hoger bewustzijn” integreren. Creatieve vermogens van het hogere zelf stromen door je leven met het oog op het belichamen van ons goddelijke zijn en het manifesteren van nieuwe realiteiten in je leven.
De Ilahinoor energie- transmissie zal je lagere frequenties van het massa bewustzijn lostrillen en transformeren tot vibraties van je eigen ziele-bewustzijn. Je komt thuis in het hart van jezelf.
Het is een uitnodiging om je krachtpotentieel in jezelf vrij te maken, op jouw weg naar een Multidimensionaal Bewustzijn!
EENHEID MET DE AARDE EN AL WAT IS.