Dolfijnen / Walvissen Bijeenkomst

Dolfijn Healing

Dolfijnen zijn hele liefdevolle en bijzondere dieren. Zij worden ook wel de engelen van de zee genoemd. Dat de dolfijnen helende kwaliteiten hebben is bekend door hun aanwezigheid met fysiek, verstandelijk beperkte mensen en kinderen.

Mandala tekening van dolfijnen

HET MOOIE IS DAT JE NIET IN HUN FYSIEKE AANWEZIGHEID HOEFT TE ZIJN OM EEN DOLFIJN HEALING TE KUNNEN ONTVANGEN!

De dolfijnen willen ons allemaal heling bieden! De dolfijnen en de walvissen stellen hun helende energie beschikbaar voor mens en dier. Hun energie is vol liefde, vreugde en blijheid en opent je hart. Het is een diepgaande, respectvolle, hoog geavanceerde vorm van spirituele helende energie die de Dolfijnen en de Walvissen via mij als kanaal in verbinding aan eenieder doorgeeft die hiervoor open staat. Het is een heling op alle niveau’s, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ze brengen ons in verbinding met de heelheid die al in ons aanwezig is waardoor blokkades mogelijk kunnen verdwijnen. Je ziel samen met de energie van de dolfijnen en de walvissen , brengt je in diepe verbinding met jezelf, je eigen licht, waar heling op diep niveau kan plaatsvinden.

De liefde van de dolfijnen voor de mensheid is onvoorwaardelijk

De speelsheid en zachtheid van de dolfijnen stelt je gerust en laat je ervaren wie je in essentie bent

Mijn naam is Conny Smits en ik woon in Beuningen bij Nijmegen. Ik ben een heldervoelend medium, geboren met deze gave. Ik heb een diepe connectie met de kracht en energie van Sirius, de dolfijnen en de walvissen en ervaar hun helende, liefdevolle energie en aanwezigheid. Ik sta altijd met ze in verbinding.

Tijdens de dolfijn-healing lig je ontspannen op een zacht bed in verbinding met de dolfijnen, walvissen en hun klanken. Ik stel me open om hun energie aan jou door te geven en je ervaart. Je ontvangt een boodschap van de dolfijnen.

Je bent van harte welkom!

Conny Smits
mob. 06-29357001